Kommunens budget 2023 – Høringssvar ifm. omfartsvej

I oplægget til Middelfart Kommunes budget for 2023, er den længe ventede og ønskede omfartsvej fra Strib mod Røjlevej/motorvejen skrevet ud i embedsværkets oplæg. I forvejen havde det lange udsigter – selv hvis den medtages i det kommende budget, ser vi ind i en færdiggørelse i 2029!
Strib Lokaludvalg og Røjlehalvøens Lokaludvalg er gået sammen for at få prioriteret denne omfartsvej – gerne med en forlængelse mod afkørsel 59A. Omfartsvejen skal på budget og anlægges hurtigst muligt. De to lokaludvalg sender derfor vedhæftede høringssvar – og ønsker så mange som muligt også indsender høringssvar – brug linket nedenfor.
NB: Deadline 2. september kl. 10!

Husk at gøre din nabo opmærksom!

/Marc Melgaard, Formand, Røjlehalvøens Lokaludvalg

/lokaludvalget@rojlehalvoen.dk / 40899969

https://middelfart.dk/politik/horinger-og-afgorelser/horinger/2022/budget/budgetforslag-2023-sendt-i-horing/

Planlagt omfartsvej markeret med stiplet rødt. Ønske om videreførelse med blålilla og solcellepark er rødt område.
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Udviklingsplan 2021. Bogmærk permalinket.

1 Response to Kommunens budget 2023 – Høringssvar ifm. omfartsvej

  1. Jane Løkkebø skriver:

    Jeg bor ud til Tårupvej, og det er virkelig belastende med al den tunge trafik her ude, asfalten bliver ødelagt , bulet og hullede kanter, så det er bl a svært at gå tur om aftenen, hvor de hullede kanter ikke kan ses. Vejen er jo slet ikke bygget til den trafik. Desuden kan det være farligt, når man skal ud af indkørslen, når sådan en mastodont kommer buldrende uden hensyn til hastighed eller svage trafikanter som ryttere – rideskole her + Billeshaves elever, det rider her, hundeluftere og skolebørn på cykel. Vejen er altså meget smal, og ofte må man også som bilist helt ud i rabatten for at kunne passere en transport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *