Borgermøde – Kick-off Bæredygtige Lokalsamfund

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 26-08-2020
18:00 - 20:30

Lokation
Gl. Aulby Skole

Kategori


26. august kl. 18-20.30 inviterer Røjlehalvøens Lokaludvalg til kick off borgermøde på Aulby Skole. Vi igangsætter nemlig kommunens indsats om ”bæredygtige lokalsamfund”, en indsats der handler om at opdatere vores lokale udviklingsplan og sammen sætte en retning for, hvor Røjlehalvøen er på vej hen henover den næste årrække. Og vi har brug for dig – din viden og dine input, til at formulere en udviklingsplan som vi alle kan se os i. Til arrangementet den 26. august kan du høre mere om indsatsen og hvordan du kan være med i den, du kan komme med dine input om Røjlehalvøen i dag, høre ny fakta om vores lokalsamfund (som du garanteret ikke kendte på forhånd!) og dele en sandwich med din nabo. Alle er velkomne!

 

Læs mere om indsatsen her: https://baeredygtigelokalsamfund.middelfart.dk/Om%20indsatsen

 

OBS vi tager selvfølgelig forbehold for mulige ændringer af arrangementet ift. Covid-19 og forsamlingsforbud, men som det ser ud nu, må vi samles op til 200 personer efter den 8. august 2020. Og vi sørger selvfølgelig for sprit og afstand, så vi kan overholde myndighedernes retningslinjer og alle føle os trygge.

Program

18:00 Sandwich og velkomst v. Røjlehalvøens Lokaludvalg

  1. Introduktion til indsats om ”Bæredygtige Lokalsamfund” og quiz om Røjlehalvøen v. Louise Secher, Middelfart Kommune
  2. Workshops om Røjlehalvøen. Vi har brug for din hverdags-ekspertviden, når vi sammen bl.a. skal debattere Røjlehalvøens udfordringer og potentialer, Røjlehalvøens kendetegn, og hvad der er sket i de seneste 5 års tid, som har haft særlig betydning for lokalområdet.
  3. Præsentation af interviewundersøgelse foretaget blandt 1.300 borgere i Middelfart Kommune. Hør hvordan det står til med hverdagslivet på Røjlehalvøen. Hvordan går det fx med fællesskabet, trygheden, udviklingen og attraktiviteten?

20:30 Tak for i aften

Af hensyn til bespisning og Covid-19 forholdsregler, bedes du reservere plads senest 23. august 2020. Der er plads til 90 deltagere og tilmeldte har forrang.

Brug formularen her på siden. Alternativt kan du kontakte Marc Melgaard på 40899969.

 

NB: Tilmeldingsfrist forlænget til 25/8 kl. 12

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.

Bogmærk permalinket.